вторник, 27 януари 2009 г.

AVON Solutions-Почистваща гел пяна и Почистващ тоник за лице

Това е една от любимите ми комбинации за лице.Серията в зелено е за комбинирана и мазна кожа. Първо нека направя пояснение какво е комбинирана кожа.Местата около ноздрите,понякога и самият нос,сгъвката точно над брадичката и рядко,но не и изключено,и самото чело са по-мазни.Но областта на скулите,бузите и слепоочията,както и самата брадичка не е толкова мазна или напротив-дори тези участъци са сухи и страдат от дехидратация.

Почистващата гел-пяна има за цел да отмие замърсявания по кожата,които се натрупват през деня и през нощта,като също така и почиства порите без да ги запушва.Запушването на порите води до гнойни пъпки,а не рядко и досадните черни точки.Пяната е с лека формула с глицерин и лек парфюм.Начинът на употреба е лесен и не отнема повече от минута.Нанасяте пяната на върховете на пръстите си и масажирате лицето и шията,нежно.Изплаквате добре и се подсушава с чиста кърпа.Използвате сутрин и вечер.Ако кожата се изсуши прекомерно,намалявате употребата на веднъж дневно. Стойността на продукта за 150 мл. варира според каталожната цена,но фиксираната цена е 9,50 лв.



Почистващият тоник за лице има за цел да отстрани излишъка на себум и матира кожата.Формулатат е създадена с алфа и бета хидрокси киселини,за да може да свие порите,за да се избегне тяхното запушване.Премахва досадното лъщене на кожата и й придава матов вид.Продуктът е хипоалергенен и дерматологично тестван.Начинът на употреба е следния:Разклащате шишето добре преди употреба.След почистване на лицето(с гел-пяната или друг продукт),нанесете тоника върху памуче и разнесете по лицето ,с леки движения нагоре и надолу.
Стойността на продукта за 200 мл. варира според каталожната цена,фиксираната цена е 9,50 лв.
Горещо препоръчвам тази комбинация,има ефект и кожата придобива желания ефект за около седмица редовна употреба.

Как да поръчаме продукти на AVON и Oriflame?

Ако не сте намерили своя професионален консултат и имате желание да поръчате някой продукт на AVON и/или Oriflame можете да го направите по следния начин.

1.Пишете ми на e-mail hadrielle@gbg.bg и си уговаряме среща,за да обсъдим Вашата поръчка.Записвам телефонния Ви номер,пускам поръчката и си уговаряме втора среща,за да си получите продуктите.

2.Ако сте прекалено заети за срещи,можете да получите каталог по пощата от мен,да обсъдим виртуално Вашата поръчка на skype had_rielle или ICQ 102295285 или дори по телефона(за да получите номера ми трябва да пишете на e-mail hadrielle@gbg.bg) .След като получа поръчката Ви,тя ще Ви бъде пусната по куриер или с Български Пощи(по Ваше усмотрение) с наложен платеж.По втория начин спестявате време и разправии.

Искам да отбележа,че препоръчвам да обсъждаме Вашата поръчка,за да мога правилно да Ви насоча към кой продукт да се ориентирате,в зависимост от персоналните Ви нужди.Целта ми не е да Ви "набутам" някакъв продукт,за да си взема парите,а да Ви помогна да изглеждате по-добре и да се чувствате по-добре.

За всякакви въпроси относно козметиката на AVON и Oriflame,за въпроси относно начини на гримиране и дори професионален грим извършен от мен,моля пишете на hadrielle@gbg.bg skype had_rielle ICQ 102295285 .Ще направя всичко възможно,за да Ви бъда в помощ.